Tekst

wat betekent werken bij driessen united blenders?

Driessen United Blenders (www.dub.nl) maakt onderdeel uit van een groep van bedrijven (www.dgofc.nl ; 200 fte, 75 miljoen omzet), welke actief zijn in de productie van, en handel in, poedervormige en vloeibare grondstoffen voor de food- feed- en technische industrie. Driessen United Blenders, gevestigd in Deurne, is daarbij spin in het web en verleent daarnaast allerlei logistieke services.

Linker kolom

groei

Werken bij Driessen united blenders betekent werken voor een groeiende werkgever, want steeds meer organisaties ontdekken onze supply chain mogelijkheden als toller en zijn daarmee het verlengstuk van onze opdrachtgevers. Doordat het bedrijf groeit, biedt dit nieuwe kansen voor jou!

Middelste kolom

innovatie

Food vormt bij DUB de hoofdzaak. Daardoor zijn we een stabiele en professionele werkgever. Als ambitieuze en innovatieve organisatie lopen wij voorop in ontwikkeling en automatisering van onze productie lijnen.

Rechter kolom

succes

Wie bij Driessen United Blenders werkt wordt vanzelfsprekend onderdeel van het succes. DUB kent een prettige en informele werksfeer met een actieve personeelsvereniging. Samen werken we iedere dag naar een hoger niveau en ons succes creëren we dan ook als team.

 

Tekst

be inspired by our solutions

Driessen United blenders staat voor ruim 80 jaar ervaring. Wij zijn de flexibele productieschil voor onze opdrachtgevers en leveren daarbij maatwerk. Wij zijn onafhankelijk en neutraal en onderscheiden ons daarmee van vele private label producenten. De volledige supply chain wordt daarbij beheerst. Alles in één hand, alles onder één dak.

 

www.dub.nl