heb je vragen?

Of zie je jezelf al werken bij Driessen United Blenders? Dan maken wij graag kennis met jou.

voor meer informatie
vacatures@dub.nl
+31 (0)493 750 600

Waar ligt jouw specialiteit?

 

Tekst

Operator / Productiemedewerker

 

Als operator bij Driessen United Blenders ben jij de spil in ons bedrijf. Jij bent degene die producten en halffabricaten voor onze klanten écht fabriceert aan de hand van een recept. Je werkt zelfstandig, gebruikt de juiste ingrediënten en stelt de productielijn in. Operators in ons bedrijf zorgen dat hun productielijnen blijven draaien en werken daarvoor natuurlijk samen met onze technische dienst.

Media
Operator - Productiemedewerker
Media
Logistiek medewerker
Tekst

Logistiek medewerker 

 

Als je werkt op onze afdeling logistiek, dan ben je een belangrijke schakel in ons bedrijf. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van een grote verscheidenheid aan grondstoffen. Onze afdeling logistiek zorgt voor de juiste voorraden en de aanlevering van grondstoffen naar de verschillende productielijnen. Er wordt op deze afdeling veel gewerkt met heftrucks en elektronische pallettrucks. We geven trainingen zodat je veilig en goed met onze voertuigen kunt werken.

Tekst

Vrachtwagenchauffeur

 

Met onze vloot van 25 eenheden vervoeren we poeders en vloeistoffen voor onze klanten in een straal van 500 kilometer rond Deurne. Als vrachtwagenchauffeur werk je mee aan het laden, vervoeren en lossen van silovervoer, vloeistoffen, stukgoed, partijen en palletgoed. Als vrachtwagenchauffeurs ben je het visitekaartje van ons bedrijf. Je draagt daarom bedrijfskleding.

Media
Vrachtwagenchauffeur
Media
Technische dienst
Tekst

Technische dienst

 

Bij Driessen United Blenders zijn we trots op onze gespecialiseerde machines, wagenpark en technische systemen. Ze vormen het hart van ons bedrijf. Als medewerker van onze technische dienst zorg je ervoor dat al onze hulpmiddelen worden onderhouden en los je storingen op. Je bedenkt en bouwt allerlei slimme technische oplossingen zodat we aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Je werk is nooit saai omdat je samenwerkt met collega’s in allerlei functies en afdelingen.

Tekst

Kwaliteit en veiligheid

 

Onze kwaliteitsafdeling zorgt er dagelijks voor dat de producten die wij maken voldoen aan de specifieke normen en eisen van onze klanten en hun afnemers. Hier ben je verantwoordelijk voor het verbeteren van bestaande en het opzetten van nieuwe processen. De afdeling kwaliteit werkt nauw samen met andere afdelingen en bekijkt goed of de werkzaamheden (voedsel-)veilig en goed uitgevoerd (kunnen) worden.

Media
Kwaliteit en veiligheid
Media
werken bij driessen united blenders
Tekst

Staf 

 

Om ons bedrijf elke dag in goede banen te leiden, wordt onze organisatie ondersteund door specialisten op het gebied van onder andere financiën, verkoop, HR, marketing, douane en inkoop. Naast logistiek en productie zijn er bij Driessen dus uitdagingen voor uiteenlopende deskundigen. Onze collega’s in staffuncties, werken net als iedereen vanuit ons kantoor in Deurne.

Tekst

Management

 

Teamspirit is belangrijk als je elke dag wilt voldoen aan de hoge eisen van klanten. Bij Driessen United Blenders hebben we behoefte aan teamleiders en afdelingsmanagers die weten hoe je mensen meekrijgt. Je stuurt onze mensen aan op kwaliteit, veiligheid, kosten en efficiency. Boven alles ga je voor een fijne werksfeer. We hebben behoefte aan managers in zowel productie, logistiek als onze stafafdelingen.

Media
Management